KONCEPT

Om Haps Nordic

Haps Nordic er en dansk virksomhed stiftet i 2016. Vores grundfilosofi er at værne om og passe på den verden der omgiver os.

Haps Nordic er æstetiske og bæredygtige produkter skabt i høj kvalitet, som tåler at blive brugt. Vi har fokus på genanvendelse og på at skåne miljøet for unødig emballage- og madspild. Vi har en pragmatisk tilgang til bæredygtighed – det skal være nemt at benytte bæredygtige alternativer.

Melis Wilkenschildt, der har skabt og designet Haps Nordic, har formået at lave et univers hvor æstetisk og bæredygtighed går hånd i hånd. Ideen om Haps Nordic opstod på en familierejse i Asien under barslen med Mio - Melis søn.

Mio var 9 måneder og skulle spise små måltider konstant, derfor blev det ofte den nemme løsning med frugt-smoothieposer medbragt fra Danmark.
Melis fortæller, at hun savnede muligheden for at have en sund og nem snack med på tur, i stedet for de præfabrikerede frugtsukker-bomber der allerede fandtes på markedet.

”Jeg ville bare gerne have en solid, billig og mættende havregrød med på tur, uden ske, griseri og en masse emballagespild. Dét startede tankerne omkring at designe en lækker genopfyldelig madpose.”

Omdrejningspunktet for vores produktsortiment er et håb om at hjælpe forbrugeren til at mindske brug af engangsprodukter som engangssmoothieposer, fryseposer, sølvpapir, plastikposer, engangsservietter etc. Vores mission er at mindske mad- og emballagespild. Vi mener at bæredygtighed skal være nemt og bekvemt og pænt.

Alle vores tekstilprodukter er økologisk bomuld og fremstilles på GOTS-certificeret fabrik med ordentlige arbejdsforhold. Høj kvalitet og holdbarhed er essentielt for os.

Vi er fan af at passe på vores planet og opfordre til at mindske overforbrug. Vi håber I er lige så vilde med Haps Nordic konceptet og designet som vi er.  

Are you in the right place?