Den STORE maudkasseguide

Vi har lavet den ultimative madkasse-guide til at besvare alle spørgsmål, og sørge for at du vælger den perfekte madkasse til din hverdag.

Når det kommer til at nyde måltider på farten uden at gå på kompromis med æstetik og funktionalitet, er Haps Nordics stålmadkasser det bedste valg. Med et bredt udvalg af smarte og praktiske muligheder er det nemt at finde den perfekte madkasse til dine behov.

Lad guiden begynde. 

1. Haps Box 5 rum og 2 rum

Vores Haps Box med 5 rum er det sublime valg, når det kommer til at organisere din madpakke til hverdagen eller udflugter. De forskellige rum giver dig mulighed for at adskille forskellige fødevarer, undgå blanding af smag og give dig fuld kontrol over din måltidssammensætning. Denne madkasse er den perfekte ledsager for dem, der ønsker en varieret og velorganiseret madoplevelse. Selvfølgelig til både små og store.

Når det kommer til rengøring, er Haps Box en drøm. Den kan nemt vaskes i hånden eller i opvaskemaskinen, hvilket gør vedligeholdelsen enkel og bekvem. Af og til kan du fjerne silikoneindlægget og vaske det separat for en ekstra grundig rengøring.

Haps Box er ikke blot en madkasse – den er en inspirationskilde til velsmagende og organiserede måltider, der begejstrer både sanserne og samvittigheden.

2. Lunch Box

Vores Lunch Box med justerbart rum giver dig mulighed for at tilpasse din madpakke efter dine præferencer. De flytbare skillevægge gør det nemt at adskille forskellige fødevarer og undgå blanding. Denne madkasse er perfekt til at organisere dine måltider og sikre, at smag og aromaer bevares intakte. Madkassen kommer i tre farver, Ocean, Terracotta og ren stål.

Vores klassiske lunch box kan indeholde 800ml.

3. Den store Lunch Box

Vores store stålmadkasse er skabt til de dage, hvor du har brug for større madpakke, evt. til flere personer. Den rummelige indretning giver dig mulighed for at pakke alt fra sandwich til salater og varme retter. Den dobbelte lås holder indholdet sikkert på plads, mens det holdbare design sikrer, at maden forbliver frisk og velsmagende.

Den store lunch box kan indeholde 1400 ml, til forskel for den klassiske der kan indeholde 800ml.

4. Lunch Box dobbeltdækker

Vores madkasse i to lag er den perfekte løsning til dem, der ønsker at adskille forskellige retter. Den øverste del er ideel til tørre snacks eller frugt, mens den nederste del er velegnet til mere saftige måltider. Den kompakte størrelse gør det let at tage med sig overalt.

 

Uanset hvilken Haps Nordics stålmadkasse du vælger, er du sikret en kombination af funktionalitet, holdbarhed og stil. Vores engagement i at levere kvalitetsprodukter, afspejles i hvert enkelt design.

Har i yderligere spørgsmål, eller er der noget i synes der mangler i vores sortiment, er i altid velkomne til at skrive til os på kundeservice@hapsnordic.dk

Vores mål er at tilbyde dig relevant og spændende indhold, der afspejler vores engagement i bæredygtig og ansvarlig produktion. Vi vil altid gerne høre om dine tanker og kommentarer, da de hjælper os med at forfine nyhedsbrevet.

Vi glæder os til at dele endnu mere om vores bæredygtige initiativer, lanceringer af nye produkter, praktiske tips og meget mere med dig i de kommende udgivelser.

Leave a comment