MILJØVENLIGE ALTERNATIVER

Vi skaber grønne alternativer til engangs produkter. Hos Haps Nordic drømmer vi om en hverdag uden emballage- eller mad-spild. Vi skaber holdbare og genanvendelige produkter, der gør det let at minimere madspild og engangsprodukter, såsom plastposer, stanniol og husholdningsfilm.

VÆRDIER

Vi er meget bevidste om enhver beslutning, vi tager. For Haps Nordic betyder det omsorg for naturen, menneskerne omkring os og vores indbyrdes forhold til hinanden. Vi vælger derfor også vores samarbejdspartnere med omhug. Mens vi arbejder for en grøn og bæredygtig fremtid, prøver vi hele tiden at blive bedre, med hvert nyt skridt vi tager.

MATERIALE VALG

Alle vores produkter er lavet til at være så holdbare som muligt og erstatte traditionelle engangsprodukter.
Vi tilstræber at bruge naturlige, genanvendelige og ikke-giftige materialer, såsom rustfrit stål, økologiske tekstiler og plast.

BLIV INSPIRERET TIL EN GRØNNERE HVERDAG

MADPAKKETID

MADPAKKETID

Velkommen tilbage i hverdagen! Vi er tilbage på kontoret og det er også dejligt at være tilbage i hverdagen, med rare kollegaer, madpakker og nye v...

Read more
MYNTESUKKER

MYNTESUKKER

Det har vist været den mest regnfulde maj måned i 38 år, siges det. Og det kan mærkes både på humøret og i valg af beklædning. Vi glæder os i hvert...

Read more