www.hapsnordic.dk ejes og drives af Haps Nordic

CVR-nr. 37270636 (herefter "Haps Nordic" eller "www.hapsnordic.dk")

Haps Nordic
Sehesteds alle 2
3520 Farum
CVR nr.: 37270636
Email: hello@hapsnordic.dk
Telefon: +45 61677820

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på www.hapsnordic.dk til levering i Danmark, Norge og Sverige. Fortrydelsesretten gælder kun private forbrugere, der handler via www.hapsnordic.dk.

Betaling og levering

På www.hapsnordic.dk modtager vi betaling med:

VISA
VISA Electron
MasterCard
MasterCard Debit
Maestro
JCB

Vi accepterer også betalingsmetoderne:

MobilePay
PayPal

Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Evt. betalingsgebyrer afholder vi.

Kvittering for modtagelse af ordre og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, vil du modtage en kvittering (ordrebekræftelse) via e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget din ordre. Der er herved indgået en bindende købsaftale med os.

Fragtpriser (Danmark)

Vi bestræber os på at varer bestilt før kl. 12.00 på hverdage bliver sendt afsted samme dag. Ordrer modtaget efter kl. 12.00 eller i weekenden og helligdage afsendes den efterfølgende hverdag.

Levering sker med GLS, hvor du enten kan vælge levering til pakkeshop for kr. 39.- eller omdeling til privatadresse for kr. 65.-. GLS har mere end 500 pakkeshops i butikker over hele landet.

Leveringstiden i Danmark er typisk 1-4 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.

Fragtpriser (Norge og Sverige)

Vi bestræber os på at varer der bestilles før kl. 12.00 på hverdage bliver sendt afsted samme dag. Ordrer modtaget efter kl. 12.00 eller i weekenden og helligdage afsendes den efterfølgende hverdag.

Levering til Sverige koster 12 Euro. 
Levering til Norge koster 20 Euro.

Leveringstiden er typisk 1-4 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.