HAVREGRØD MED ET FRISK TVIST

SÅ ER DER NY OPSKRIFT TIL INSPIRATION

Havregrøden egner sig fantastisk til morgenmad eller som lækkert mellemmåltid. Den er også virkeligt velegnet til at hælde i en genanvendelig smoothiepose og tage med på farten. Det gør det nemt for vores små, at spise grøden uden spild og lige præcis når sulten melder sig.

HAVREGRØD MED ET FRISK TVIST

1 DL FINVALSET HAVREGRYN
1 ½ DL VAND
1 TSK. FEDTSTOF
1/2 BANAN
1 HÅNDFULD HINDBÆR, FRISKE ELLER FROSNE
EVT. KORN FRA 1/2 VANILJESTANG

Bring vand i kog med havregryn. Lad det koge i 2-3 min. Rør i gryden af og til.

Tilsæt bær, most banan og vaniliekorn og lad det koge i yderligere 2-3 min.
Tilsæt fedtstof og lad derpå grøden køle af.
Tilsæt evt. lidt mælk el. vand, hvis grøden skal være mere flydende. Grøden kan også blendes, så den får en mere lind konsistens.

 

VELBEKOMME

Leave a comment