MADPAKKETID

Velkommen tilbage i hverdagen!

Vi er tilbage på kontoret og det er også dejligt at være tilbage i hverdagen, med rare kollegaer, madpakker og nye vaner;)

Børnene starter i skole igen om en uge og nogle har deres allerførste skoledag snart. En god madpakke og vand lige ved hånden, kan danne et godt fundament for en god skoledag.

Dét prøver vi også at huske på kontoret og i voksenafdelingen;)

Den perfekte madpakke?

Mange af vores kasser, poser og flasker er designet til at kunne nyde mad og drikke 'på farten' og ude af huset, i skolen, på arbejdspladsen eller på tur i skoven, uden at efterlade sig unødigt affald.

Vores madkasser kommer med enten med en flytbar rumdeler, eller som dobbeltdækker, så der er plads til lidt af hvert og maden kan holdes adskilt.


Flaskerne kan bruges både med skruelåg og med vores nye strawlid, som er nem at drikke fra 'on-the go', i skolen eller til sport. Vi har designet flakserne med en ekstra stor åbning, så der er plads til isterninger eller et stykke agurk eller citron for at give holde vandet koldt og give det lidt smag en gang imellem.

Snackbag til den lille sult

Det er altid rart at have lidt forskellige snacks at vælge i mellem, når den lille sult melder sig eller når hjernen har brug for en lille kickstart i løbet af dagen. Sandwichbags eller den lille Snackbag er helt perfekte til at tage med ud på legepladsen eller når vi lige går udenfor for at få lidt solskin i hovedet.

Forkostwrap

Vidste du, at vores Frokostwraps er lavet som et alternativ til madpakke papir?
Lige præcis store nok til en klapsammenmad -smart,ikk?

 

Er du klar til hverdagen?

 

Leave a comment