Alternativ julegaveindpakning -uden spild

Måske husker du hende? Den der ene lidt skøre person i familien, som alle gjorde lidt grin med, fordi hun nænsomt samlede gavepapiret ind juleaften efter alle gaverne var pakket ud. Måske manede hun endda til besindelse, når gavepapiret blev flået af gaverne i ren fryd og forventningsglæde? Fordi hun gemte gavepapiret og genbrugte det.

Her i Haps Nordic teamet kan vi alle genkende hende, måske er det os selv og ikke den mærkelige tante :)

Os, der ruller papiret pænt sammen, piller tapen af og måske endda stryger det og gemmer papiret til næste jul eller en anden anledning, hvor nogen skal overraskes med en fint indpakket gave.

Intet skal smides ud, hvis der er mere liv i det, vel?

Så i år har vi besluttet, at pakke alle gaver ind i stof -små og store firkanter, som foldes rundt om gaven. På nogle af gaverne kan stoffets hjørner danne fine sløjfer i den helt rigtige størrelse, på andre danner de lange ender en praktisk hank. 

Stoffet bliver en del af gaven og kan genbruges af den næste.
Måske bliver det i familien eller også kommer det til at være i cirkulation blandt venner og familie i flere år, måske endda genbrugt som tørklæde eller lille dug.


Julegaver_furoshiki_Hapsnordic
furoshiki_hapsnordic_jul

GIFT WRAP
Derfor er vi også så glade for at vores nye produkt, Gift Wrap netop er kommet hjem, klar til alle julegaverne vi skal til at pakke ind.

Vi har lavet 6 forskellige farve varianter alle med et kontrast kantebånd, som 
giver den perfekte kontrast, så sløjfer bliver mere tydelige.
Alt efter hvordan man vælger at folde stoffet tegner kantebåndet et fint forløb hen over gaven -ligesom et gavebånd ville gøre. Så gaveindpakningen kan klares helt uden tape og gavebånd. 
Her på kontoret glæder vi os alle til at pakke dette års julegaver ind på en ny måde og håber i også kan lide ideen.
Se alle varianter her


Læs med i næste uge, hvor vi dykker lidt  ned i gaveinpakningens historie og gavepapirets (desværre korte) vej igennem livet.

God jul fra
Melis og Team Haps Nordic

Leave a comment