Hjemmelavet müsli
Sprød og sød hjemmelavet müsli
2 dl. Havregryn
2 dl. blandede kerner, jeg har brugt græskarkerner, sesamfrø, hørfrø og solsikkekerner
1 dl. hasselnødder
1 dl. mandler
1 dl. rosiner
1 dl. kokosflager
100 gr. smør eller kokosolie, begge dele er lækkert.
50 gr. honning
Tænd ovnen på 130 grader.
Hak mandler og hasselnødder let og bland derefter alle de tørre ingredienser på nær rosiner sammen i en skål.
Smelt imens fedtstof og honning i en stor pande.
Hæld de tørre ingredienser op på panden og bland det hele grundigt sammen.
Når fedtstof og honning er blandet godt rundt, fordeles müslien på en bradepande med bagepapir og sættes i ovnen ved 130 grader.
Müslien skal have omkring 1 time i ovnen til den er gylden, men hold godt øje, så den ikke bliver for mørk.
Tilsæt rosiner når müslien er kommet ud af ovnen for at give lidt sødme.
Opbevar müslien i en lufttæt container, som fx en stor Snackbag. En lille Snackbag er perfekt til en stor eller lille portion til madpakken.
OBS müslien bør først spises af børn der er fyldt 3 år.
God fornøjelse.